3 iul. 2011

Salata de vinete



1 kg vinete (3-4 buc), prajite pe flacara de aragaz, curatate, lasate la stors, apoi tocate
3-4 lg ulei de fl-s presat la rece
1 ceapa verde, rondele
1-2 lg-te otet de vin 
Sare, dupa gust

Se freaca vinetele cu uleiul, turnat firicel. Se adauga restul ingredientelor, se amesteca.

aici am decongelat vinete, le-am mai stors
+ coji de ceapa verde, marar,
+ sare, otet de vin alb, ulei de fl-s presat la rece

aici am pus peste vinete
 boabe de năut fiert, patrunjel verde,
seminte de floarea-soarelui (macinate electric) 

vinete coapte + ceapa + naut fiert + sare + otet + tahini.
Am servit cu arahide prajite si biscuiti cu chimen (firma RoStar).

vinete decongelate + avocado + ceapa alba
+ putina sare + zeama lamaie + otet din vin alb




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu