13 nov. 2011

Pasta de naut - humus

200 g naut fiert (puneti la inmuiat in apa rece peste noapte si fierbeti pana boabele sunt moi)
2 catei usturoi mari sau 4-5 mai mici
1 1/2 lg tahini (pasta de susan)
2 lg din lichidul de fierbere a nautului
1/2 lamaie, zeama
1 lg ulei masline
1/4 lg-ta sare marina

Am mixat cu blenderul de mana.
La reteta asta i se zice "humus" (are tahini in ea)
am pus marar si ceapa rosie
am servit cu lipie de secara

1/2 cana naut fiert
4 felii rosii uscate
1 catel usturoi
condimente italienesti uscate sau proaspete
2 lg ulei



naut fiert + gogosar verde, 
+ condimente pt Falafel (sau chimen)
+ putina sare, ulei, otet

naut (fiert, fierbinte) + garam masala + sare + ulei
- mixate cu blender de mana