27 nov. 2011

Deserturi cu dovleac

dovleac (fiert la aburi)
+ gem de mere si pere

pasta de pastarnac si dovleac
(am fiert la aburi ambele si
apoi le-am zdrobit cu furculita)
+ musli crocant 
+ gem de fructe

dovleac (fiert la aburi) + miere + nuca + prune


dovleac (copt / la aburi)
+ gem de mere + nuci + scortisoara

dovleac (fiert la aburi) + nuca + merisoare
+ scortisoara + miere

dovleac (fiert la aburi)
+ musli cu fructe (inmuiat in apa ca. 1 ora, scurs)
+ miere

dovleac fiert la aburi + banana
+ susan negru (macinat electric)
+ gem de catina si coarne + miere
Foarte bun.

dovleac + păstârnac (fierte la aburi)
Dupa ce s-au racorit, le-am zdrobit cu mana.
+ nuca + stafide + miere (nu f multă pt ca servesc cu gem de fructe)
+ gem de gutui + gem de măcieșe