22 iun. 2011

Papara cu ceapa si mazare


Ceapa alba, tocata sau pestisori
Mazare congelata, tinuta 5-10 min in apa rece, apoi strecurata
Ou, batut usor, cu sare

1. Se caleste ceapa, la foc mic-mediu, in 1 lg ulei si 1 lg-ta apa, pana e translucida, 2-3 min.
2. Se adauga mazarea, se mai caleste 1 min.
3. Se adauga oul, se amesteca. Se ia de pe foc, se condimenteaza cu piper negru proaspat macinat.

Mai jos am adaugat si dovlecel.



In tigaie, dupa ce am prajit 2 cartofi in 3-4 lg ulei, 

i-am luat din tigaie, si am adaugat mazarea. 
Am calit-o. Am adaugat un  ou, am mai calit.
Pe cartofi am pus mustar.
Am servit cu:
3 fire de usturoi verde, 
ceapa rosie si 
salata de sfecla cu hrean


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu