19 apr. 2019

Biscuiți dulci cu făina de hrișcă, fulgi de ovăz si semințe de chia

biscuiti (făcuți de mine) + gem de măceșe
+ nucă + ciocolata neagra
+ fulgi de cocos (cumparati si amestecati cu miere, tinuti in borcan)

130 g faina integrala bio de grau
20 g faina de hrișcă
50 g fulgi de ovăz
60 g zahar (3 lg)
3 lg-țe seminte de chia
5 lg-țe seminte de cânepă
1 vârf cuțit sare
1 vârf cuțit bicarbonat de sodiu
Amestec toate cu o furculița pana se omogenizeaza.
5 lg ulei de floarea-soarelui presat la rece
Frământ cu degetele sa fie uleiul distribuit uniform.
80-90 ml apa
Amestec cu o furculiță, apoi cu mâna.
Dau la copt 10-15 min la ca 220C.
Spre finalul le intorc sa se coaca si pe cealalta parte.


Biscuiti facuti de mine (cu faina integrala de grau, hrisca, fulgi de ovaz)
+ stafide + ciocolata neagra + alune de padure (crude)

Biscuitii:
200 g faina integrala de grau
20 g gaina de hriscă
20 g fulgi de ovăz
3 lg seminte chia
(se amesteca toate)
5 lg ulei de floarea-soarelui presat la rece
(framant cu degetele sa se distribuie uniform uleiul)
100 ml apa
(adaug apa, amestec cu o furculita, apoi cu mâinile)
Dau la cuptor la 220 C vreo 15 min, ii mai intorc spre final.



aici si cu semințe de cânepă




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu