5 nov. 2012

Supa de linte rosie cu fulgi de ovaz si Pasta Green Chili

 linte rosie bob intreg (clatita bine), apa
ceapa, gogosar, telina, morcov,
Pasta Green Chili, sare
Am fiert pana lintea e aproape gata
+ 2-3 lg fulgi ovaz (nu prea multi ca ingroasa prea tare supa)
Am mai fiert cateva minute.
Am servit cu ceapa rosie, patrunjel verde, zeama de pe muraturi,
Biscuiti cu chimen (vezi aici), seminte de canepa
A2-a zi: in farfurie: ulei de fl-s presat la rece,
zeama de pe muraturi / otet de vin alb,
condimente pt Falafel  / chimen macinat
sare, catei de usturoi
Am amestecat, am adaugat
supa incalzita, paine neagra, castraveti murati
Dupa am servit seminte de fl-s crude,
sa mai ia din gustul usturoiului.

ulei + condimente pt Falafel / chimen macinat + sare
ceapa + gogosar + patrunjel verde + otet de vin alb.
Le-am amestecat  toate cu supa.
Am servit cu paine neagra prajita si varza murata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu