4 nov. 2012

Spanac cu usturoi


in tigaie frunzele de spanac le calesc sub capac,
pana se inmoaie, apoi le intorc sa se inmoaie si frunzele care erau deasupra.
Le pun in blender + putina apa + catei de usturoi + sare.
 Daca se doreste gustul de usturoi mai pregnant, se adauga usturoiul pisat dupa ce frunzele au fost mixate si racorite.
Am servit cu Biscuiti cu chimen (vezi aici) si rosie.

alta reteta + linte rosie (fiarta)
si condimente pt Falafel / chimen
Am servit cu paine neagra, 
rosie si Salata de sfecla cu hrean


spanac fiert la aburi +
dressing: usturoi pisat + mustar + apa de la spanac
(fara sare ca e sarat mustarul)

spanac fiert la aburi,
mixat cu blenderul de mana
impreuna cu 1-2 catei usturoi taiati bucatele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu