6 sept. 2012

Taitei lati cu varza calita

in tigaie:
2 lg ulei + putina apa + ceapa + varza rosie
Am fiert cu capac, apoi, mai la final, am calit fara, amestecand.
+ tăieței lati (din faina integrala) (fierti)



am calit in putina apa, amestecand des,
ceapa alba pestisori + varza tocata
(nu foarte mult, chiar a ramas putin crocanta varza)
la final + sare si piper negru proaspat macinat
am adaugat pastele integrale fierte (vezi reteta de taitei aici)
in farfurie + fir de ulei de fl-s presat la rece


taietei cu ou si cu faina integrala (fierti)
+ Varza calita:
in tigaie: ulei + varza + ceapa alba si rosie + apa + sare
- am fiert sub capac, amestecand ocazional
+ piper negru
- am mai fiert fara capac, pana s-a evaporat apa


aici a 2-a zi, la taieteii ramasi, am adaugat:
+ paine integrala + avocado + masline kalamata




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu