26 ian. 2018

Ciorba de cartofi si dovlecel


ceapa + ardei + cartofi (cuburi mici) + sare
Am fiert ca 8 min.
+ dovlecel
Am mai fiert ca 3 min.
Am stins focul.
+ otet

Am servit cu:
paine integrala cu seminte 
(uscata, de-aia am pus-o prima in farfurie si nu se prea vede), peste paine ciorba,
+ ceapa rosie + tahini (cu sare si chimen)




aici e mai mult o tocana decat o ciorba:

in tigaie:
putin uleiapa (mai multa) + ceapa + cartofi (cubulete mici) + sare
Am fiert cu capac. La sfarsit
+ dovlecel (razalit) + piper negru
Am fiert cateva minute, am stins focul, am lasat sa se racoreasca
+ otet

Am servit cu:
paine integrala, unsă cu unt de floarea-soarelui
mujdei de usturoi
ceapa verde





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu