12 iun. 2017

Ciorba cu sfecla rosie


Am folosit sfecla mica, scoasa cand s-au rarit randurile de sfecla in gradina.
in oala: apa + ceapa + cartof + sare
- am fiert pana cartofii au fost pe 1/2 fierti
+ radacinile mici de sfecla si petiolul (tocate)
+ tarhon in otet
- am mai fiert
+ frunze de sfecla (la final)
- am mai fiert 1 min
Am stins focul si am lasat cu capac 15 min.
Am servit cu paine cu seminte.
Se mai poate adauga otet.


apa + ceapa + telina radacina + morcov + sfecla + cartofi
+ sare
Am fiert. Am stins focul + moare de pe muraturi

aici ciorba de sfecla servita cu :
paine integrala + ceapa verde + ridichi
+ tahini (cu sare si chimen)


in oala:   apa + ceapa + sare + sfecla mica ( doar radacina )
- am fiert cat sa fie sfecla mai mult de jumate fiarta -
+ mazare + conopida + tulpinile de sfecla + tarhon
- am mai fiert -
+ frunze de ceapa verde + frunze de sfecla + cateva agrese
- am mai fiert putin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu