12 sept. 2017

Frunze de kale la aburi cu ceapa si mustar

in tigaie: ulei + kale (fiarta) + usturoi tocat + sare
Am calit scurt
+ 2 oua (bătute cu furculița inainte de a fi turnate)
Am călit amestecand in continuu.
Am stins focul.
Am  mai adaugat
+ usturoi
Am lasat cu capac cateva min.
Am adaugat si Mâncare ramasa de dimineata
( ceapa+țelina rădacină+cartof+ardei Kapia+sare - fierte in tigaie)
Am servit cu muștar deasupra si bagheta multicereale.


frunze de kale (fierte la aburi) + ceapa + mustar
Am servit cu papara de ou, paine integrala,
fistic (copt si sarat) si muraturi




aici aceleasi ingrediente (pasta de hrean in loc de mustar), gatite altfel:

in tigaie:
1 lg-ță ulei + ceapa (pestisori)
Am calit.
+ ou + frunze kale (fierte) + sare (toate amestecate intr-un bol)
Am adaugat in tigaie. Am amestecat pana s-a copt oul.
In farfurie:
+ pasta de hrean + paine integrala



frunze kale (fierte, decongelate)
+ usturoi (tocat fin)
+ tahini cu chimen si sare
Am servit cu papară de ou si pasta de hrean
si paine integrală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu