5 dec. 2016

Mancare de quinoa rosie si linte cu frunze de sfecla mangold

In wok: ulei + ceapa - am calit
+ condimente asiatice - am mai calit cateva sec.
+ frunze de sfecla mangold + sare + putina apa - am calit pana s-au vestejit frunzele
+ linte (fiarta) + quinoa rosie (fiarta) + suc de rosii - am mai fiert 1-2 min.
Am servit cu Salata de verdeturi si usturoi.


aici ceva foarte asemanator:
In oala: ulei + ceapa - am calit
+ condimente: chili + oregano + garam masala + piper negru + sare
- am calit cateva sec. + putina apa + frunze verzi de kale
- am pus capacul si am fiert pana s-au vestejit frunzele
+ suc de rosii + linte + quinoa rosie (fierte)
- am fiert 2 min
In farfurie: deasupra tahini ( cu sare si chimen) + muraturi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu